OVER iD17

PASSIE VOOR INTERIEUR & STYLING

Wie is iD17?

Hallo, Ik ben Sandra Derycke, een creatieve duizendpoot met een grote passie voor interieur en styling in het algemeen.

Na ruim 17 jaar werkzaam te zijn geweest als styliste in de wereld van interieur en decoratie, was de tijd rijp om een oude droom nieuw leven in te blazen en besloot ik in januari 2017 iD17 op te richten.

Als gepassioneerde en ervaren interieurstyliste richt ik me vooral op de styling van interieur en vastgoed, fotostyling, eventstyling en visual merchandising.

Ook indien je interieur- & kleuradvies zou nodig hebben kan je bij mij terecht.

Wat doet iD17?

Wat me opvalt is dat mensen vaak moeite hebben een passend interieur en bijhorende sfeer te creëren. Iedereen weet wel wat hij of zij mooi vindt, maar vaak lukt het niet om van die ideeën een passend interieur te maken. Met heel veel enthousiasme help ik dan ook graag om bepaalde wensen en ideeën om te zetten in een concreet project inclusief het creëren van een persoonlijke sfeer.

 

Als vastgoedstyliste doe ik net het omgekeerde; om een vastgoed ‘verkoopbaar’​ te maken haal ik elke persoonlijke eigenschap uit de woning of appartement en wordt het vastgoed volledig verkoopsklaar “gerestyled”​. Op die manier tracht ik een zo breed mogelijke doelgroep te bereiken.

Het stylen van fotoshoots en evenementen is een ander aspect van styling​ waar ik u graag mee verderhelp. Of het nu gaat om fotoshoots voor magazines of het aankleden van bedrijfsevenementen of particuliere feesten, ik laat met veel plezier mijn creativiteit de vrije loop om tot het gewenste resultaat te komen.

 

“Don´t forget your roots!”​ Ooit ben ik mijn creatieve loopbaan begonnen als Visual Merchandiser en ook het inrichten van winkelruimtes en etalages doe ik nog steeds met heel veel passie en plezier.

 

U kan rekenen op een persoonlijk en goed onderbouwd advies met betrekking tot een ontwerp of re-styling van een interieur, afgestemd op uw eigen wensen en ideeën. Laat u inspireren & verrassen en maak vandaag nog een afspraak!

Neem contact met ons op

Vind je deze pagina best wel Leuk? Deel deze dan gerust met je vrienden of collega’s: