• iD17 - Interieur & Renovatie | Vastgoedstyling | Sfeer & Beleving

Wat doen we?

Vastgoedstyling

Bij vastgoedstyling gooien we alles om. We kijken met een frisse blik naar het vastgoed en zoeken naar elementen die we kunnen uitlichten en manieren om ruimtes om te toveren. Als vastgoedstylisten willen we de woning aantrekkelijk maken voor de meest waarschijnlijke koper van het vastgoed. Hier hebben we dus één doel voor ogen: een knappe frisse presentatie van het vastgoed met een snelle verkoop tot gevolg.

1 / 3


Wij garanderen dat het huis van uw klant schittert in de vastgoedsector, wat essentieel is voor een vlotte verkoop tegen de hoogst mogelijke prijs. In overleg met u bepalen we de meest geschikte aanpak die past bij de specifieke behoeften van het onroerend goed.

2 / 3

U heeft met succes een aantrekkelijk woonproject neergezet, maar stuit op uitdagingen bij de verkoop van enkele eenheden. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat deze woning of dat appartement opvalt in de vastgoedmarkt en we lichten de unieke mogelijkheden ervan uit voor uw beoogde doelgroep.

3 / 3

Overweegt u uw woning te verkopen en bent u ervan overtuigd dat een perfecte presentatie op de vastgoedmarkt essentieel is voor een snelle verkoop? Wij staan klaar om u te ondersteunen op weg naar een succesvolle transactie. Van praktische adviezen en slimme strategieën tot gedetailleerde begeleiding en de complete uitvoering, wij zorgen voor alles.

Onze Formules

Vastgoedstyling

Advies aan huis, DIY project, stylen met comfortmeubelen, budgetvriendelijk stylen met doorverkoopbaar meubilair…

Advies Aan Huis /<br />
DIY Pakket<br />
.

Advies Aan Huis /
DIY Pakket
.

Steek zelf de handen uit de mouwen voor een snellere verkoop met ons gerichte advies. Wij komen langs, voorzien u van een verslag vol praktische tips & tricks, waarna u zelfstandig uw woning verkoopklaar kunt maken!

€ 250,-

Stylen Met Comfortmeubelen<br />
(zonder slaapkamers)

Stylen Met Comfortmeubelen
(zonder slaapkamers)

Geschikt voor kleinere panden waar enkel de belangrijkste ruimtes van het vastgoed gestyled worden. Budgettair altijd een goeie keuze om een idee te geven van hoe het ingerichte pand er zou kunnen uitzien.

Vanaf € 800,- / Maand

Stylen Met Comfortmeubelen(met slaapkamers)

Stylen Met Comfortmeubelen(met slaapkamers)

Laat uw gehele pand volledig tot zijn recht komen! Potentiële kopers krijgen een gedetailleerd totaalbeeld van de ingerichte woning. Deze populaire formule is bijzonder geschikt voor de ruimere appartementen en huizen.

Vanaf € 1600,- / Maand

Maatwerk<br />
Volgens Budget<br />
.

Maatwerk
Volgens Budget
.

Een vernieuwde presentatie van het vastgoed leidt tot een vlotte verkoop. We zorgen voor een aantrekkelijke inrichting van het pand op een budgetbewuste wijze, gebruikmakend van makkelijk doorverkoopbaar meubilair.

net iets anders…

  • Vond je de inhoud van deze pagina Leuk? Deel gerust via:

Contact

Zin om samen te werken?

Bruisende ideeën, advies nodig of gewoon zin om eens te komen babbelen bij een kopje koffie? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende afspraak.

iD17
Majoor Van Lierdelaan 38
9500 Geraardsbergen

info @id17.be

+32 (0)474 84 15 74

    (* Verplichte velden)

    contact