• iD17 - Interieur & Renovatie | Vastgoedstyling | Sfeer & Beleving

Wat doen we?

Interieurstyling

Interieurstyling? Dat is een zoektocht naar het creëren van een woon- en/of werkidentiteit. Een styling sluit aan. Zoals een op maat gemaakt pak.

We kijken graag samen hoe we jouw wensen kunnen vertalen naar een sfeer en stijl die naadloos aansluit bij je woning. Van kleine veranderingen tot het volledig omgooien van je woning. Alles kan…

Droom je van een huis dat niet alleen comfortabel is, maar ook jouw persoonlijke smaak en stijl uitstraalt? Bij iD17 specialiseren we ons in het creëren van unieke en inspirerende woonomgevingen voor huizen, appartementen en tweede verblijven. Of je nu op zoek bent naar een complete metamorfose of subtiele veranderingen, ons team staat klaar om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

Onze Formules

Interieurstyling

We begrijpen dat elke ruimte uniek is en een eigen verhaal heeft. Daarom bieden we verschillende formules aan, elk afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Van eenvoudige make-overs tot uitgebreide renovaties, onze formules zijn ontworpen om jouw interieur te laten schitteren.

Interieuradvies met moodboard

Interieuradvies met moodboard

We combineren uw stijlvoorkeuren met onze expertise en creëren een interieur dat zowel inspirerend als uniek is. Met het moodboard als visuele gids ontdekken we samen de perfecte kleuren, texturen en materialen om uw droominterieur vorm te geven.

€ 575,-

Woonshoppen & Interieurstyling

Woonshoppen & Interieurstyling

Deze service brengt u het beste van beide werelden; van het zorgvuldig selecteren van unieke meubelstukken en accessoires tijdens het woonshoppen, tot het vakkundig samenbrengen van deze elementen in een harmonieus en origineel stijlvol interieurontwerp.

€ 675,-

2D<br />
Rendering

2D
Rendering

Met deze 2D-Rendering kunt u een realistische weergave van uw interieurontwerp tot leven brengen, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van het toekomstige uiterlijk van uw ruimte. Ideaal voor het uitproberen van verschillende inrichtingen, kleuren en meubelarrangementen.

€ 1350,-

3D<br />
Rendering

3D
Rendering

Beleef uw interieurideeën in volle glorie met onze 3D-rendering service. Deze techniek brengt elke hoek van uw geplande interieur tot leven met indrukwekkende realisme en detail. Ideaal voor het visualiseren van ruimtelijke indelingen, materiaalkeuzes en verlichtingsontwerpen…

€ 2050,-

Maak van je huis een echte thuis

Maak van je huis een echte thuis

Transformeer uw huis in een gezellige thuis met onze op maat gemaakte interieurstyling, aangepast aan uw smaak en budget. Samen creëren we een warme, persoonlijke ruimte waar u zich écht thuis voelt. Neem contact op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

net iets anders…

  • Vond je de inhoud van deze pagina Leuk? Deel gerust via:

Contact

Zin om samen te werken?

Bruisende ideeën, advies nodig of gewoon zin om eens te komen babbelen bij een kopje koffie? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende afspraak.

iD17
Majoor Van Lierdelaan 38
9500 Geraardsbergen

info @id17.be

+32 (0)474 84 15 74

    (* Verplichte velden)

    contact