• iD17 - Interieur & Renovatie | Vastgoedstyling | Sfeer & Beleving

Wat doen we?

Eventstyling

Seminarie, product launch, babyborrel, personeelsfeest of bruiloft, zakelijk of particulier…

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor uw evenementen? Wij specialiseren ons in het omtoveren van elke ruimte tot een adembenemende locatie, perfect afgestemd op uw unieke wensen en thema’s.
Wij zorgen voor een stijlvolle, vindingrijke en vooral originele aankleding van je feest, aangepast aan je persoonlijke voorkeur en passend in ieders budget.
"Bij eventstyling draait het allemaal om het creëren van een geweldige ervaring.
Wij zorgen ervoor dat elk detail van uw evenement niet alleen mooi is, maar ook een verhaal vertelt.
Ons doel is simpel: een sfeer scheppen waarin iedereen zich speciaal voelt en onvergetelijke momenten beleeft."

Sandra Derycke, Stijlvol Ondernemer

Onze Formules

Eventstyling

Elk event is uniek, en daarom hebben we drie op maat gemaakte eventstyling formules ontwikkeld, ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu de voorkeur geeft aan een doe-het-zelf benadering, professionele ondersteuning bij het uitwerken van uw concept, of een volledig georganiseerde oplossing, wij hebben de expertise en de middelen om uw visie tot leven te brengen. Elk van onze formules is zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke ervaring te garanderen.
Kies de stijl die het beste bij u past en laat ons de rest doen!

DIY

DIY

Voor de doe-het-zelvers bieden wij een unieke, gepersonaliseerde DIY Eventstyling service. Aan de hand van een creatief en inspirerend moodboard en een uitgebreide lijst met aanbevolen adressen, geven wij u alle benodigde tools en adviezen om zelf uw evenement te stylen. Deze optie is ideaal voor diegenen die graag hun eigen unieke visie tot leven brengen, met een beetje professionele hulp van onze ervaren stylingexperts.

Concept en Uitvoering

Concept en Uitvoering

Als u op zoek bent naar een meer hands-on benadering, kies dan voor onze Concept en Uitvoering service. Wij nemen de volledige inrichting, aankleding en decoratie van uw evenement op ons. Ons team werkt nauw met u samen om een op maat gemaakt concept te ontwikkelen en voert dit vervolgens uit tot in de kleinste details zodat uw evenementruimte volledig op maat en naar wens wordt getransformeerd.

Van A tot Z

Van A tot Z

Voor de ultieme stressvrije ervaring bieden wij onze Volledige Organisatie service aan. Van het eerste concept tot de finale uitvoering, wij beheren elk aspect van uw evenement. Dit omvat alles van styling en decoratie tot de logistieke planning en coördinatie op de dag zelf. Vertrouw op ons ervaren team om uw evenement van A tot Z te organiseren, terwijl u zich kunt concentreren op het genieten van uw speciale dag.

net iets anders…

  • Vond je de inhoud van deze pagina Leuk? Deel gerust via:

Contact

Zin om samen te werken?

Bruisende ideeën, advies nodig of gewoon zin om eens te komen babbelen bij een kopje koffie? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende afspraak.

iD17
Majoor Van Lierdelaan 38
9500 Geraardsbergen

info @ id17.be

+32 (0)474 84 15 74

    (* Verplichte velden)

    contact