VISUAL MERCHANDISING

NET IETS ANDERS > IMAGO ONDERSTREPEN EN ERUIT SPRINGEN

Waarom bereikt het ene product een grotere doelgroep dan het andere? Zou het aan de kwaliteit liggen? Wij zijn ervan overtuigd van niet; Daar waar kwaliteit ooit hét verschil maakte, is kwaliteit ondertussen voor veel producten eenvoudigweg de norm geworden. Maar waarom verkoopt het ene kwalitatieve product dan beter dan zijn concurrerende equivalent? Wat maakt dat mensen meer waarde hechten aan een merkartikel dan aan een product met dezelfde eigenschappen, maar met minder allure?
Het antwoord ligt voor de hand: de presentatie van het product! De styling van het product brengt het merk namelijk tot leven en geeft het de gewenste uitstraling. Net dit roept emoties en waarden op waarmee de consument zich associeert en zorgt er dan ook voor dat deze zich automatisch aan het product zal binden.

Meer info
Visual Merchandising

De Visual Merchandiser realiseert deze unieke ervaring; de Visual Merchandising  zorgt voor de noodzakelijke ‘klik’ tussen winkel, product en bezoekers met als uiteindelijke doel de consument te verleiden tot het kopen van het product.

Samengevat kunnen we stellen dat Visual Merchandising het ene product meer waarde geeft dan het andere in de ogen van de consument.

Presentatie is alles

Met originele en creatieve productpresentaties trachten we mensen te inspireren en aan te spreken zodat zij worden aangezet om meer te kopen. Als Visual Merchandiser zorgen we ervoor dat uw winkelpresentatie er aantrekkelijk uitziet, waardoor mensen met plezier net uw winkel (en niet deze van uw concurrerende buurman) binnenstappen.
Uiteraard moeten uw producten netjes gestyled zijn doorheen het ganse jaar, maar we merken toch ook op dat Visual Merchandising een enorme bijdrage levert aan het verhogen van de omzet tijdens speciale acties en/of koopavonden.

 

Ons aanbod mbt Visual Merchandising bestaat uit:

  • Winkelanalyse en plan van aanpak
  • Jaarkalender opmaken (Seizoensacties, koopavonden, opruiming)
  • Visual Merchandising realisatie (Etalage, wanden en interieur)
  • Adviserende rol ten aanzien van uw verkoopspersoneel

Interesse? Informeer dan vrijblijvend naar alle mogelijkheden.


Vind je deze pagina best wel Leuk? Deel deze dan gerust met je vrienden of collega’s: