VASTGOEDSTYLING

OMDAT U MAAR 1 KANS HEBT OM EEN GOEDE INDRUK NA TE LATEN

Vastgoedstyling, verkoopstyling of ‘Home Staging‘ is van oorsprong een Amerikaans marketingconcept voor de vastgoedbranche en heeft als doel een woning aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijke groep potentiële kopers en/of huurders.

Onze expertise laat ons toe deze diensten aan te bieden aan zowel vastgoedmakelaars (immokantoren), bouwpromotoren, projectontwikkelaars en particulieren.

Interesse? Lees dan zeker verder om meer te weten te komen over vastgoedstyling en ons aanbod hieromtrent.

Net iets anders…

Een vastgoedstyliste doet eigenlijk net het tegenovergestelde van een interieurstylisyte. Daar waar de interieurstyliste een gepersonaliseerd interieur op maat van de ‘bewoner’ creëert, zal de vastgoedstyliste een woning aantrekkelijk maken voor de meest waarschijnlijke koper van het vastgoed.

Het komt er dus op neer van het vastgoed een verkoopbaar pand te creëren afgestemd op de doelgroep van potentiële kopers (vb: starters, singles, gezinnen, senioren,…).
De vastgoedstyliste is dan ook een expert op het gebied van woningpresentatie met slechts één doel voor ogen: een knappe frisse presentatie van het vastgoed met een snelle verkoop tot gevolg.

Kartonnen meubelen
Kartonnen Meubelen - Slaapkamer
Verhuur Meubelen

Of het nu gaat om een leegstaande huurwoning, een modelwoning of een te koop staande woning van een particulier, het plaatsen van tijdelijk meubilair kan hier zeker de frisse look geven die u nodig heeft bij de promotie van het vastgoed.

Wij verhuren zowel echte als ‘kartonnen meubelen’ voor de styling van een vastgoed. Daar waar echte meubelen doorgaans gebruikt worden in modelwoningen en -appartementen, worden kartonnen meubels meestal gebruikt om de verkoop van een bestaand pand te bespoedigen. Door gebruik te maken van kartonnen meubelen kunnen ruimtes zoals keukens, woon-en slaapkamers snel, eenvoudig en goedkoop en met oneindig veel combinaties aangekleed worden. Wij werken met de kartonnen meubels van Cubiqz.
Door het vastgoed te stylen met meubelen en bijhorende decoratie ziet dit er plots veel stijlvoller en aantrekkelijker uit voor potentiële kopers…

Onderzoek toont aan dat:

  1. Een gestylde woning voor verkoop gemiddeld 8% meer opbrengt dan een ongestylde woning.
  2. 70% van de woningen die gestyled werden voor verkoop, binnen de 2 maanden effectief verkocht werden.

Hoog tijd dat u stopt met de vraagprijs van vastgoed te verlagen bij gebrek aan bezichtigingen! Neem een vastgoedstyliste onder de arm en verhoog uw kans op een snelle verkoop.
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden.

Meer info
Vastgoedfotografie

Goede foto’s spelen een essentiële rol in de presentatie van het te verkopen/verhuren vastgoed. De eerste indruk die potentiële
kopers of huurders hebben van de woning die ze online bezichtigen moet gewoon goed zijn. Wij verzorgen professionele foto’s van het te verkopen pand door gebruik te maken van de juiste technieken (lens, belichting en compositie). Zo ontstaan heldere, ruimtelijke foto’s en worden de pluspunten van het vastgoed geaccentueerd. Er zullen automatisch meer bezoekers volgen én het verkoopsproces zal hierdoor gegarandeerd versneld worden.

Meer info
Vastgoedfotografie

Vind je deze pagina best wel Leuk? Deel deze dan gerust met je vrienden of collega’s: