iD17 - Interieurstyling | Vastgoedstyling | Eventstyling | Fotostyling | Interieurstyling
6258
page-template-default,page,page-id-6258,edgt-cpt-2.0.1,mikado-core-2.0.1,,homa-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
INTERIEURSTYLING

PROFESSIONEEL ADVIES OP MAAT VOOR EEN GESLAAGD INTERIEUR

INTERIEURSTYLING & -ADVIES

Interieurstyling zien wij bij iD17 als een zoektocht naar het creëren van een woon- en/of werkidentiteit. In deze zoektocht trachten we een match te maken tussen uzelf en uw leef- en/of werkomgeving. Het stylen van een interieur is toepasbaar op zowel nieuwe als bestaande woning- & kantoorinrichtingen en er wordt vooral aandacht besteed aan reeds aanwezige elementen, naar de mogelijkheden van het gebruik van de aanwezige meubels, naar een optimale verlichting, naar de kleurcombinaties, naar de toepassing van originele accessoires en naar de mogelijkheid om nieuwe elementen toe te voegen.

Het uitgangspunt is steeds om samen met de klant tot een nieuwe manier van wonen en/of werken te komen.

WAAROM WERKEN MET EEN STYLISTE?

Tijdens het herinrichten van uw woning of kantoor moeten er keuzes gemaakt worden die een grote invloed hebben op de uiteindelijke uitstraling van uw interieur. Advies inwinnen van een goede interieurstyliste bespaart u niet alleen veel geld maar zorgt er ook voor dat uw persoonlijke touch duidelijk naar voor komt in uw interieur.

Wensen van particuliere klanten kunnen makkelijk worden omgezet in een bepaalde sfeer en stijl die naadloos aansluit bij hun bestaande woning.

Voor professionele klanten kunnen we de bedrijfsfilosofie van de onderneming moeiteloos vertalen naar een praktische en stijlvolle inrichting van het kantoor.

Meer weten?
Werkwijze
Werkwijze

Gezien elk project verschillend is werken we steeds op maat van de klant met een daaraan aangepaste werkwijze. In de meeste gevallen bespreken we tijdens een eerste kennismakingsgesprek uw voorkeuren op interieurgebied,  smaak en eventuele andere wensen. De sfeer van uw nieuwe interieur maken we dan zichtbaar aan de hand van een ‘moodboard‘ met stijl- en kleuradvies. Daarnaast bezorgen we u ook een productoverzicht met richtprijzen zodat u een inzicht krijgt in de totale kostprijs van uw nieuwe interieurproject. U kan aan de hand van ons interieuradvies zelf aan de slag gaan of beroep doen op onze expertise om de styling in handen te nemen en uit te voeren.

Meer info
Stijladvies met ‘moodboards’

Een moodboard is een handig hulpmiddel bij het het stylen van een nieuw interieur. Het is een sfeercollage van foto’s en afbeeldingen die uw persoonlijke smaak verbeelden. Dit kunnen foto’s zijn van bepaalde meubelen, accessoires, stoffen, dessins, materialen, kleuren, een complete sfeer of interieur waar u zich goed  bij voelt. Aan de hand van een moodboard kunnen wij u duidelijker aantonen welke sfeer we met uw nieuwe interieur willen creëren.  Het moodboard vormt het uitgangspunt voor uw nieuwe interieur waardoor u dus in één oogopslag het beoogde eindresultaat kunt visualiseren.

Meer info
Mood Board
Kleuradvies
Kleuradvies

Kleur is een doeltreffend middel om uw woning een geheel nieuwe uitstraling te geven. Eén nieuwe kleur of meerdere nieuwe kleuren kan een ruimte compleet veranderen of omtoveren van een saaie ruimte tot een vrolijke, lichte of gedurfde eigentijdse leefruimte.

Wij geven u graag advies over het toepassen van kleur in uw interieur en zorgen ervoor dat totaalplaatje beantwoordt aan uw verwachtingen en stijl.

Meer info
Lichtadvies

Het belang van licht in het interieur wordt door veel mensen zwaar onderschat. Jammer eigenlijk, want verlichting speelt een essentiële rol in uw interieur en hoort dan ook thuis in het basisplan van uw woning. De kunst van een goed doordacht lichtontwerp is om de juiste balans te creëren tussen sfeer- en functionele verlichting die zorgt voor harmonie in uw interieur. Wij werken samen met enkele specialisten op gebied van lichtstudies en brengen u dan ook graag in contact met hen…

Meer info
Lichtadvies

Vind je deze pagina best wel Leuk? Deel deze dan gerust met je vrienden of collega’s: