ID17 voor vastgoedmakelaars

PASSIE VOOR INTERIEUR & STYLING


Wie is iD17?

Hey! Ik ben Sandra Derycke, een creatieve duizendpoot met een grote passie voor interieur en styling in het algemeen. Na ruim 17 jaar werkzaam te zijn geweest als styliste in de wereld van interieur en decoratie, was de tijd rijp om een oude droom nieuw leven in te blazen en besloot ik in januari 2017 mijn eigen zaak op te richten. Een lumineus idee, na 17 jaar. En zo werd iD17 geboren. 

Om zoveel mogelijk aan de noden van onze klanten te voldoen, werken we met zowel vaste werknemers als freelancers. Ieder zijn specialiteit. De mijne? Dat is styling. Als gepassioneerde en ervaren interieurstyliste richt ik me vooral op de styling van interieur en vastgoedeventstylingfotostylingshowroomstyling en kantoorstyling. Ook voor je interieur- & kleuradvies kan je bij mij terecht. 

Snuister er op los in onze realisaties en doe gerust wat inspiratie op! 

Fotostyling
Wij vertalen de wensen van de klant in unieke beelden door te zorgen voor een creatieve, originele en commerciële styling van het product of interieur.

Meer hierover – 

Interieurstyling
Interieurstyling zien wij bij iD17 als een zoektocht naar het creëren van een woon- en/of werkidentiteit.

Meer hierover – 

Eventstyling
Wij transformeren tijdelijke ruimtes van pril idee tot concrete uitvoering. Met oog voor detail creëren wij een originele, inspirerende, eigentijdse en onvergetelijke beleving.

Meer hierover – 

Vastgoedstyling
Vastgoedstyling, verkoopstyling of ‘Home Staging‘ is van oorsprong een Amerikaans marketingconcept voor de vastgoedbranche en heeft als doel een woning aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijke groep potentiële kopers en/of huurders.

Meer hierover – 

Mail

info@id17.be

Adres

Gaverstraat 35/G2, 9500 Geraardsbergen

Telefoon

0474 84 15 74

Contact